Продавець MegaMag розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4382 відгуків
+380 (95) 852-92-92
Интернет-магазин MegaMag
Кошик

Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24

65 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 003192
Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24
Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24Немає в наявності
65 ₴
+380 (95) 852-92-92
МТС-Украина / Vodafone
+380 (95) 852-92-92
МТС-Украина / Vodafone
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24

Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24

Тендайзер Meat тендерізатор м'ясо - пом'якшувач для м'яса, незамінна річ на кухні господині, обов'язковий прилад в будинку любителів м'яса. Розпушене з допомогою такого приладу м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна м'яса травмуються менше, ніж при обробці молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.

Тендерайзер або розпушувач (пом'якшувач) для м'яса – це сучасний кухонний аксесуар, який замінить на кухні звичайний молоток для відбивання м'яса. Тендерайзер використовують і на професійно кухні, адже за допомогою цього пристосування м'ясо виходить особливо смачним і ніжним. Дуже гострі леза тендерайзера роблять у м'ясі глибокі проколи, одночасно відбиваючи його. Таким чином, м'ясо готують до маринування і тепловій обробці.

Приспособление для отбивания мяса Meat Tenderizer состоит из прочного пластикового корпуса и 24 острых лезвий иголок из высококлассной стали, объединенных в один удобный и надежный механизм.

Преимущества:

• Разрыхлённое с помощью тендерайзера мясо лучше сохраняет вкусовые качества, оставаясь при жарке мягким и сочным.

• При обработке тендерайзером, волокна продукта травмируются меньше, чем при обработке молотком, а соединительные ткани, наоборот, максимально разрушаются.

• Тепловые волны легче проходят сквозь ткани разрыхлённого продукта, и мясо прожаривается намного быстрее и равномернее.

• При тепловой обработке такое мясо не теряет в весе, а время приготовления его значительно сокращается.

Как пользоваться:

• Перед использованием приспособления для отбивания мяса в первый раз его рекомендуется промыть. Положите мясо на разделочную доску.

• Осторожно придавите тендерайзером кусок мяса. Избегайте размещения прибора над костями.

• Повторите процесс по всей поверхности мяса 4-5 раз. Для толстых кусков мяса нужно перевернуть кусок и повторить процедуру еще раз. Можете добавить специи — лезвия введут их внутрь мяса. Промывайте тендерайзер после каждого использования.

• Зрідка змащуйте ножі невеликою кількістю рослинного масла, щоб забезпечити плавну роботу.

Характеристики:

• Розмір: висота 19 см, діаметр 5см;

• Кількість голок: 24;

• Матеріал лез: нержавіюча сталь;

• Матеріал корпусу: пластик;

• Колір: чорний, білий, зелений (вибору кольору немає).

* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни внесені виробником. В наявності чорні і білі тендерайзеры, вибору кольору немає.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
Матеріал робочої частиниНержавіюча сталь
Матеріал ручкиПластик
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner