Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24
Тендерайзер пом'якшувач для м'яса MX-Y24
Тендайзер Meat тендерізатор м'ясо - пом'якшувач для м'яса, незамінна річ на кухні господині, обов'язковий прилад в будинку любителів м'яса. Розпушене з допомогою такого приладу м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна м'яса травмуються менше, ніж при обробці молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Тендерайзер або розпушувач (пом'якшувач) для м'яса – це сучасний кухонний аксесуар, який замінить на кухні звичайний молоток для відбивання м'яса. Тендерайзер використовують і на професійно кухні, адже за допомогою цього пристосування м'ясо виходить особливо смачним і ніжним. Дуже гострі леза тендерайзера роблять у м'ясі глибокі проколи, одночасно відбиваючи його. Таким чином, м'ясо готують до маринування і тепловій обробці.
Приспособление для отбивания мяса Meat Tenderizer состоит из прочного пластикового корпуса и 24 острых лезвий иголок из высококлассной стали, объединенных в один удобный и надежный механизм.
Преимущества:
• Разрыхлённое с помощью тендерайзера мясо лучше сохраняет вкусовые качества, оставаясь при жарке мягким и сочным.
• При обработке тендерайзером, волокна продукта травмируются меньше, чем при обработке молотком, а соединительные ткани, наоборот, максимально разрушаются.
• Тепловые волны легче проходят сквозь ткани разрыхлённого продукта, и мясо прожаривается намного быстрее и равномернее.
• При тепловой обработке такое мясо не теряет в весе, а время приготовления его значительно сокращается.
Как пользоваться:
• Перед использованием приспособления для отбивания мяса в первый раз его рекомендуется промыть. Положите мясо на разделочную доску.
• Осторожно придавите тендерайзером кусок мяса. Избегайте размещения прибора над костями.
• Повторите процесс по всей поверхности мяса 4-5 раз. Для толстых кусков мяса нужно перевернуть кусок и повторить процедуру еще раз. Можете добавить специи — лезвия введут их внутрь мяса. Промывайте тендерайзер после каждого использования.
• Зрідка змащуйте ножі невеликою кількістю рослинного масла, щоб забезпечити плавну роботу.
Характеристики:
• Розмір: висота 19 см, діаметр 5см;
• Кількість голок: 24;
• Матеріал лез: нержавіюча сталь;
• Матеріал корпусу: пластик;
• Колір: чорний, білий, зелений (вибору кольору немає).
* Колір або відтінок товару на фотографії може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни внесені виробником. В наявності чорні і білі тендерайзеры, вибору кольору немає.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Пластик |
- Ціна: 65 ₴